Kinderkamp 2023

Van zaterdag 22 t/m vrijdag 28 juli vond het kinderkamp in 2023 plaats!

Het thema was: 'Op Reis!'. In de Bijbelverhalen en de stille tijd (het samen Bijbellezen aan het begin van de dag) dachten we na over het leven en de reizen van Paulus. Paulus was een apostel die door de Heere God geroepen werd om ervoor te zorgen dat jij en ik ook vandaag van de Heere Jezus mogen horen en mogen weten bij Hem te horen!
Natuurlijk waren er ook allerlei leuke andere activiteiten, zoals: crea, sport & spel en een spannend vervolgverhaal.
Houd deze site in de gaten voor het volgende kinderkamp in 2024!

Leiding Kinderkamp 2023

Welke leiding gaat met jouw kamp mee? Leer ze hier alvast een beetje kennen!

Erwin en Channah

Wij zijn Erwin en Channah van ‘t Wout.

Vader en moeder van zes kinderen in de leeftijd van 6-16 jaar.
Erwin is 44 jaar en staat in het dagelijks leven voor de klas als praktijkdocent van het groene profielvak in het VMBO. Daarnaast is hij gastspreker in verschillende gemeenten.
Channah is ook 44 jaar en staat in het dagelijks leven voor de klas als docent Natuurkunde.
Onze grote gezamenlijke passie is om samen met anderen te genieten van God en Zijn Woord.

Zelf kijken we dankbaar terug op de periode dat we zelf als deelnemers meegingen met de kampen. Positieve bagage die we tot de dag van vandaag nog met ons meedragen. Na al heel wat jaren ervaring opgedaan te hebben als leiding van de Aktieradiuskampen, hebben we, na een aantal jaren pauze, weer heel veel zin om met de kinderen en een geweldig leidingteam, rondom het Woord van God, een geweldige vakantieweek te beleven.

Marian Kiewiet

Ik ben Marian Kiewiet, getrouwd met Julian en we hebben 4 kinderen en een schoonzoon. We wonen in Gasselte, samen met onze jongste zoon Koen en onze hond Bryce en 6 kippen. Voor onze kinderen zijn de kampen belangrijk geweest. Ze hebben vrienden voor het leven gemaakt en veel geleerd uit Gods Woord. Graag draag ik mijn steentje bij om ook voor de nieuwe generatie een plek te creëren waar het fijn is om als kind te zijn, waar je gezien wordt, er aandacht is, waar je kunt genieten van de mooie dingen in het leven en waar bovenal centraal staat hoe bijzonder het is om te leven uit Gods genade.

Marion van der Ent

Hoi, ik ben Marion, 22 jaar oud en ik mag dit jaar voor het eerst mee als leiding op kinderkamp. Zelf ben ik vanaf mijn 10e mee geweest op kinderkamp, junioren kamp en uiteindelijk ook jeugd. Ik kijk er erg naar uit om deze doelgroep het mooie van God en de blijdschap van het geloof mee te geven.

Marten Postma

Mijn naam is Marten, ben 34 jaar en ben getrouwd met Afke. Samen zijn we gezegend met twee meisjes: Rachel en Julia. Ik mag hen dit jaar laten zien hoe mooi het kinderkamp is.
Ik mag al heel mijn leven meegaan met de kampen van Aktieradius. Als kind van 9 ging ik naar kinderkamp en dit bleef ik doen tot en met jeugdkamp. Daarna ben ik bijna 10 jaar lang leiding geweest van juniorenkamp en jeugdkamp.
Ik vind het mooi om dit jaar weer een week te nemen om van elkaar en Gods woord te genieten en tijd te maken en te nemen voor de dingen die er toe doen!

Reitse Keizer

Hoi! Mijn naam is Reitse Keizer, 29 jaar oud en woon in Den Haag. Als kind ben ik mee geweest met de kampen en ga nu voor het vierde jaar als leiding mee. Ik kijk er erg naar uit om er met elkaar een mooie week van te maken en te genieten van alle activiteiten en Gods Woord. Dankbaar en bevoorrecht om dit zo met elkaar te kunnen doen!

Norah Roorda

Hi! Ik ben Norah, ik ben 18 jaar en dit is mijn tweede jaar als leiding op kinderkamp. Vroeger ben ik zelf vaak mee geweest op kamp en ik heb hier elk jaar enorm van genoten. Door nu mee te gaan als leiding, hoop ik de kinderen dezelfde goede ervaringen en blijdschap mee te geven als waar ik zo lang van heb genoten. Daarbij mogen we ook nog eens het geluk van Gods woord met de kinderen delen. Ik zie uit naar een gezellige en leuke week, met een prachtige boodschap.

Renny van der Sleen

Hoi,

Ik ben Renny, 40 jaar, getrouwd met Bert en moeder van 4 kinderen: Yael, Sara, Ezra en Lize. Ik werk als docent Engels op een middelbare school. Samen met Marieke ga ik op het kinderkamp zorgen voor het eten, drinken en al het lekkers tussendoor. Dus je kan mij vooral vinden in de keuken. Maar het mooiste aan het kamp is dat andere eten: lezen in het Woord van God zodat je mag groeien in het kennen van Hem! Ik hoop je te zien!

Coen Withoff

Hallo allemaal! Ik ben Coen Withoff, ik woon in Nieuw-Buinen (Drenthe) en ik ben 40 jaar oud.
Ik ben leerkracht en heb ongeveer 7 jaar lang op gewone basisscholen lesgegeven. Maar helaas had ik er steeds minder plezier in om meester te zijn. Dat kwam doordat er steeds minder tijd was om te doen wat ik leuk vond op school.
Ik heb daarna 7 jaar op een sociocratische school gewerkt, een school voor leerlingen van 4 t/m 21 jaar. Een wat?! Misschien moet je dat even Googlen 😉.
3 jaar geleden heb ik zelf zo'n sociocratische school in Stadskanaal opgericht samen met een collega. Daar werk ik nu nog steeds.
Daarnaast heb ik een eigen bedrijfje in alles wat te maken heeft met film en video. Ik geef bijvoorbeeld ook filmles aan kinderen!

Dit is al weer het 8e jaar dat ik mee ga op Kinderkamp. We zullen allerlei leuke activiteiten gaan doen. En natuurlijk gaan we veel leren over God vanuit Zijn Woord de Bijbel, waarin zoveel moois ook voor ons geschreven staat!

Ik heb er in ieder geval weer heel veel zin in! Hopelijk tot gauw!

Marieke van Dijken

Hey! Ik ben Marieke en ik ben getrouwd met Derk en moeder van 5 kinderen in de leeftijd van 6 t/m 14. Vanaf mijn 8e jaar mocht ik mee op de kampen van het Aktieradius en vond dat altijd heel gezellig, maar heb er ook heel erg veel geleerd over de Bijbel, hoe groot God is en wat Jezus voor ons heeft gedaan. Ik mag nu ook mijn steentje bijdragen aan het kinderkamp en dat doe ik samen met Renny. Wij staan in de keuken en verzorgen al het eten en drinken. Tot ziens!

Margriet Rozema

Hoi, ik ben Margriet en ik vind het superleuk om weer mee te gaan als leiding op kinderkamp! Mijn favoriete kleur is blauw of geel, maar soms ook groen. Ik vind het niet erg om buiten te slapen en als er een spin op je kamer zit wil ik die best wel weghalen. Kinderkamp is de ideale plek om samen God beter te leren kennen, maar ook om spellen te doen, te knutselen, of gewoon lekker touwtje te springen. Ik vind het leuk om samen foto's te maken of om een potje te voetballen/volleyballen. Ik hebt er weer zin in, jij ook?