Jeugdweek 2024

Eindelijk is het weer zover: we gaan met de jeugdweek in 2024 naar Duitsland. Graag bieden we je daar een mooie vakantieweek aan, met veel ruimte voor activiteiten, Bijbelstudies, workshops, etc., etc. Samen met je vrienden er een week tussenuit! Wie wil dat niet? Plan daarom je zomerbezigheden om deze week heen:

Datum: zaterdag 20 t/m vrijdag 26 juli 
Plaats: Freizeitheim Eppe (bij Korbach in Duitsland)
Prijs: € 285,00

Zit jij nu in klas 4 van het voortgezet onderwijs of hoger en/of ben je niet ouder dan 19 jaar, dan ben je van harte uitgenodigd in het mooie Duitsland. We zullen vanaf een bepaald verzamelpunt in Nederland naar en van Duitsland reizen.
Om zeker te zijn van een plek kun je je nu al aanmelden!

Leiding Jeugdweek 2024

Hieronder vind je de leiding van de jeugdweek. Zo leer je ze alvast een beetje kennen!

Robert en Petra

Wij zijn Robert en Petra Paas, de trotse ouders van 3 jongens: Joran (17), Rowan (14) en Ivan (12). Wij wonen in Stadskanaal.

Na jaren als Aktieradiusleiding mee te zijn geweest van het kinderkamp zijn we in 2022 gestart als hoofdleiding van de jeugdgroep.

Het is geweldig om te zien hoe prachtig de jeugd het vindt om in gezelschap te zijn van leeftijdgenoten die, net als zij, ook met Gods Woord bezig willen zijn. Wij, maar ook onze eigen kinderen, hebben ervaren dat ze tijdens de kampen bijzondere herinneringen en vriendschappen hebben opgedaan.
We vinden het fijn om daaraan bij te dragen en de jeugd op een ontspannen manier meer inzicht te geven in Gods Woord. Samen hierbij stilstaan en de gesprekken die jongeren onderling met elkaar hebben, geeft vaak inzicht in het feit dat ze niet de enige christen zijn in een wereld waar alles draait om de mens, aandacht en wetenschap en waarin het lijkt of we geen God meer nodig hebben. 

We hebben er met elkaar weer zin in om de jeugd een fijne vakantieweek te bezorgen waarin het  Woord van God centraal staat, maar waar daarnaast ook aandacht is voor ontspanning, socializen, sport, spel en muziek. Wees welkom in ons kamp!

Christian

Ik ben Christian de Lijster, getrouwd met Palina en vader van Lydia, Mila en Sasja. Al een aantal jaar ben ik ontzettend blij dat mijn kinderen een week op Morgenroodkamp mogen. Niet omdat ik ze zat ben, maar vooral omdat ik weet dat ze een week lang met vrienden en vriendinnen mogen genieten van coole activiteiten, samenzijn, gesprekken voeren en ontdekken hoe het geloven in God in elkaar steekt. Dit jaar mag ik voor het eerst als leiding een weekend meegaan.

Ik houd erg van mountainbiken, windsurfen en trompet spelen. In mijn vrije tijd werk ik als optometrist en mag de hele dag kijken in één van de mooist geschapen organen van het lichaam, het oog. De bewondering die ik elke dag nog heb voor de perfectie van dit wonder deel ik graag met iedereen.

Peter

Mijn naam is Peter Pieterson en ik ben geboren in Dordrecht, ‘k ben ooit verhuisd naar Nieuw Buinen / Stadskanaal en daarna nog een keer naar Harderwijk. Daar heb mijn vrouw Elina leren kennen. Ondertussen zijn we alweer 17 jaar getrouwd en hebben we drie kinderen. Jarno is 16, Myrthe is 13 en Sven is 10.  Met zijn vijven wonen we met veel plezier in Putten.

Prediker 12:1 zegt: "Gedenk dan uw Schepper in uw jongelingsjaren ...". Deze tekst stond vroeger in ons jeugdhok op de muur. Steeds meer zie ik het belang ervan in. Gezellig als jongelui samenkomen en bezig zijn met God en Zijn Woord. We leren het onze eigen kinderen, maar ik wil dit ook graag uitdragen in het jeugdweekteam van Aktieradius.

We hebben een mooi team, er is ruimte voor een grap en een grol, maar goede gespreken mogen zeker niet inbreken. Ik hoop met mijn enthousiasme iets bij te kunnen dragen.

Otto en Marjan

Hallo, wij zijn Otto en Marjan van der Leer.

We gaan mee met het jeugdkamp als keukencrew.
Deze week verzorgen wij de inwendige mens met heerlijk eten. We draaien al heel wat jaren kamp mee en blijven het een feest vinden om dit met jullie te beleven. Uitzien wat voor mooie belevenissen de Heer dit jaar voor ons allemaal in gedachten heeft! 

Wij kijken er al naar uit ... jullie ook?

Derk Bolk

Hoi, ik ben Derk Bolk en ik ben 26 jaar.
Ik woon in Haulerwijk. Ik ben opgegroeid met het geloof waardoor ik vanaf jonge leeftijd al naar de kerk ging, door de jaren heen heb ik Hem leren kennen. En nog steeds elke dag!

Ik mag dit jaar voor het eerst mee als leiding, ik zie er naar uit om elkaar te ontmoeten door de activiteiten en gesprekken heen, een toepasselijke tekst hierbij vind ik Spreuken 27:17, waar staat: "Zoals ijzer met ijzer scherp wordt gemaakt, zo scherpt de ene mens de andere".

Ik zie jullie snel!

Henriƫt Smit

Ik ben Henriët Smit. "Vroeger" ging ik zelf als deelnemer mee met de junioren- en jeugdkampen. Dit waren altijd hele mooie, gezellige, leerzame en waardevolle weken! Ik heb meerdere jaren leiding mogen zijn bij het juniorenkamp en dit jaar ga ik voor het eerst mee op jeugdkamp! Ik zie uit naar een week waarin we God nog beter mogen leren kennen! Ik hoop op een fijne week vol gezelligheid, mooie gesprekken, sportieve activiteiten en een fijn samenzijn met z'n allen!!

Tjalke Keizer

Hoi! Mijn naam is Tjalke, ik ben 25 jaar oud, studeer en woon in Den Haag. Vroeger ben ik als kind meerdere keren meegegaan op verschillende kampen, dit waren altijd prachtige avonturen waar ik enorm positief op terugkijk. Ik kijk er naar uit om met jullie een mooie, leuke, ontspannende, verdiepende, gezellige enz. enz. enz…. week te beleven. Tot snel!

Annelies van der Sleen

Hallo, mijn naam is Annelies van der Sleen. Dit jaar ga ik voor het eerst mee op jeugdkamp, tenminste ... als leiding. Toen ik zelf nog zo jong, fris en fruitig was als dat jullie nu zijn, ging ik ook mee op kamp. Er werd geen jaar overgeslagen; vanaf mijn 8ste tot mijn 20ste. Ik heb altijd enorm veel plezier aan de Morgenroodkampen beleefd en zeker ook veel geleerd over het Woord van God. Ik weet dat deze weken enorm veel hebben bijgedragen aan het fundament waarop ik mijn leven heb mogen bouwen. Dit Fundament geeft mij houvast, kracht en liefde als ik het zelf even niet meer weet of zie of voel. Deze zekerheid gun ik jullie ook in een wereld waar niets zeker is en waar er van allerlei kanten aan jou wordt getrokken. Dit beweegt mij dan ook om samen met jullie tijd door te brengen. En dat wij tijdens het kamp samen over het woord van God mogen nadenken, er over praten, maar ook van elkaars gezelschap en de activiteiten mogen genieten. Tot snel! :-)