Kinderkamp 2024

Van zaterdag 20 t/m vrijdag 26 juli vindt het kinderkamp van 2024 plaats!
Deze week is het thema: ‘Er is geen ander!’ In de Bijbelverhalen en de stille tijd (het samen Bijbellezen aan het begin van de dag) denken we na over het leven van Daniël. Het is zo mooi om samen, aan de hand van de geschiedenissen in Daniël,  te ontdekken dat er geen andere god is die zo geeft, openbaart, redt, verlost en heerst als de God van Daniël!
Natuurlijk hebben we ook weer hele leuke andere activiteiten op het programma staan zoals: crea, sport & spel en een spannend vervolgverhaal.
Ben je al nieuwsgierig geworden? Geef je dan snel op!
Ben je dus tussen de 8 en 12 jaar en/of heb je groep 4 afgerond als het kamp begint, én lijkt het je gaaf om mee te gaan, meld je dan hier aan.

Datum: zaterdag 20 t/m vrijdag 26 juli
Plaats: De Eskamp in Lemele
Prijs: € 175,00

Leiding Kinderkamp 2024

Welke leiding gaat met jouw kamp mee? Leer ze hier alvast een beetje kennen!

Erwin en Channah

Wij zijn Erwin en Channah van ‘t Wout.
Vader en moeder van zes kinderen in de leeftijd van 6-16 jaar.
Erwin is 45 jaar en staat in het dagelijks leven voor de klas als praktijkdocent van het groene profielvak in het VMBO. Daarnaast is hij gastspreker in verschillende gemeenten.
Channah is ook 45 jaar en staat in het dagelijks leven voor de klas als docent Natuurkunde.
Onze grote gezamenlijke passie is om samen met anderen te genieten van God en Zijn Woord.
Zelf kijken we dankbaar terug op de periode dat we zelf als deelnemers meegingen met de kampen. Positieve bagage die we tot de dag van vandaag nog met ons meedragen. Na al heel wat jaren ervaring opgedaan te hebben als leiding van de Aktieradiuskampen, hebben we, net als vorig jaar, weer heel veel zin om met de kinderen en een geweldig leidingteam, rondom het Woord van God, een geweldige vakantieweek te beleven.

Bert van der Sleen

Hoi iedereen, 
Ik ben Bert van der Sleen, 38 jaar oud, en ga samen met mijn gezin mee met het kinderkamp. Als kind ben ik mee geweest op kinderkamp, juniorenkamp en jeugdkamp van Aktieradius. Na jeugdkamp ben ik leiding geworden van kinderkamp. Dit jaar ga ik ook weer mee. Samen met jullie hoop ik een ontzettend toffe week te gaan hebben waarin we spelen, praten, zingen en mogen luisteren naar wat God ons te vertellen heeft! 

Coen Withoff

Hallo allemaal! Ik ben Coen Withoff, ik woon in Nieuw-Buinen (Drenthe) en ik ben 41 jaar oud.
Ik ben leerkracht en heb ongeveer 7 jaar lang op gewone basisscholen lesgegeven. Maar helaas had ik er steeds minder plezier in om meester te zijn. Dat kwam doordat er steeds minder tijd was om te doen wat ik leuk vond op school.
Ik heb daarna 7 jaar op een sociocratische school gewerkt, een school voor leerlingen van 4 t/m 21 jaar. Een wat?! Misschien moet je dat even Googlen 😉.
In 2020 heb ik samen met een collega zelf zo'n sociocratische school in Stadskanaal opgericht. Daar werk ik nu nog steeds. Wel is de school in juni 2024 intussen verhuisd naar een boerderij in Nieuw-Buinen.
Daarnaast heb ik een eigen bedrijfje in alles wat te maken heeft met film en video. Ik geef bijvoorbeeld ook filmles aan kinderen!

Dit is al weer het 9e jaar dat ik mee ga op Kinderkamp. We zullen allerlei leuke activiteiten gaan doen. En natuurlijk gaan we veel leren over God vanuit Zijn Woord de Bijbel, waarin zoveel moois ook voor ons geschreven staat!
Ik heb er in ieder geval weer heel veel zin in!
Hopelijk tot gauw!

Derk Slagter

Hi! Mijn naam is Derk Slagter, ik ben 22 jaar oud en woon momenteel in Wijk bij Duurstede. Ik ben toen ik klein was een aantal keer meegegaan op de kampen en heb dit altijd als een hele mooie en gezellige tijd ervaren. Ik ga dit jaar voor het eerst mee als leiding en kijk er naar uit om samen met alle andere leidinggevenden er een mooie & betekenisvolle week van te maken waarin we kunnen genieten van elkaar en alle leuke activiteiten die we hebben gepland:)

Jaco van Dijken

Beste lezer,
Ik ben Jaco van Dijken, 43 jaar en ik woon met mijn vrouw en zoon van 10 in Woerden. Ik ben vanaf mijn 16e kampleiding geweest op diverse kampen en ga nu voor het eerst mee met Aktieradius kinderkamp als leiding. Mijn vrouw is opgegroeid met de kampen van Aktieradius en is zelf ook jaren leiding geweest op de kampen. Mijn zoon is al een paar keer mee geweest als deelnemer en hij vindt het leuk dat ik ook mee ga.
Ik vind het leuk dat we met (en van) elkaar meer over God zullen leren en wat er aan rijkdommen te vinden zijn in Zijn Woord. Ik houd van veiligheid, eerlijkheid en plezier.
Wat ik in ieder geval niet vergeet mee te nemen zijn mijn lolbroek en mijn grapjas.

Juda van Urk

Joehoe, Juda hier! Ik ben 20 jaar oud en ben dit jaar nieuw in het leidingteam van Kinderkamp maar ik ben geen nieuw gezicht voor Het Morgenrood omdat ik zelf ook al meer dan 12 jaar heb mogen genieten van de kampen die georganiseerd worden. Ik ben zelf ooit als 7 jarige begonnen met mijn 3 broers om mee te gaan naar Kinderkamp, zeker spannend, maar toen we er eenmaal waren, was het één groot spektakel. Mijn doel is om door te geven wat mij ook op de kampen is geleerd en dat is Gods woord, wat in mijn leven een stevige rots is om op te bouwen.

Margriet Rozema

Hoi, ik ben Margriet en ik vind het superleuk om weer mee te gaan als leiding op kinderkamp! Mijn favoriete kleur is blauw of geel maar soms ook groen, ik vind het niet erg om buiten te slapen en als er een spin op je kamer zit wil ik die best wel weghalen. Kinderkamp is de ideale plek om samen God beter te leren kennen, maar ook om spellen te doen, te knutselen, of gewoon lekker touwtje te springen. Ik vind het leuk om samen foto’s te maken of om een potje te voetballen/volleyballen. Ik hebt er weer zin in, jij ook?

Marian Kiewiet

Ik ben Marian Kiewiet, getrouwd met Julian en we hebben 4 kinderen en een schoonzoon. We wonen in Gasselte, samen met onze jongste zoon Koen en onze hond Bryce en 6 kippen. Voor onze kinderen zijn de kampen belangrijk geweest. Ze hebben vrienden voor het leven gemaakt en veel geleerd uit Gods Woord. Graag draag ik mijn steentje bij om ook voor de nieuwe generatie een plek te creëren waar het fijn is om als kind te zijn, waar je gezien wordt, er aandacht is, waar je kunt genieten van de mooie dingen in het leven en waar bovenal centraal staat hoe bijzonder het is om te leven uit Gods genade.

Marieke van Dijken

Hey! Ik ben Marieke en ik ben getrouwd met Derk en moeder van 5 kinderen in de leeftijd van 6 t/m 14. Vanaf mijn 8e jaar mocht ik mee op de kampen van het Aktieradius en vond dat altijd heel gezellig, maar heb er ook heel erg veel geleerd over de Bijbel, hoe groot God is en wat Jezus voor ons heeft gedaan. Ik mag nu ook mijn steentje bijdragen aan het kinderkamp en dat doe ik samen met Renny. Wij staan in de keuken en verzorgen al het eten en drinken. Tot ziens!

Marion van der Ent

Hoi, ik ben Marion, 22 jaar oud en ik mag dit jaar voor de tweede mee als leiding op kinderkamp! Zelf ben ik vanaf mijn 10e mee geweest op kinderkamp, junioren kamp en uiteindelijk ook jeugd. Ik kijk er erg naar uit om deze doelgroep het mooie van God en de blijdschap van het geloof mee te geven.

Norah Roorda

Hi! Ik ben Norah, ik ben 19 jaar, verloofd met Joram en ik woon in Zeewolde. Dit is mijn derde jaar als leiding op kinderkamp en ik heb er weer heel veel zin in! Vroeger ben ik zelf vaak mee geweest op kamp en ik heb hier elk jaar enorm van genoten. Door nu mee te gaan als leiding, hoop ik de kinderen dezelfde goede ervaringen en blijdschap mee te geven als waar ik zo lang van heb genoten. Daarbij mogen we ook nog eens het geluk van Gods woord met de kinderen delen. Ik zie uit naar een gezellige en leuke week, met een prachtige boodschap.

Riejanne van der Knaap

Hallo,
Mijn naam is Riejanne van der Knaap-Neven, getrouwd met Walter. We hebben drie kinderen van 2,4 en 6 jaar oud. Aron, Noah en Hannah.
Ik heb een aantal jaar kinderkamp overgeslagen i.v.m. de kinderen die erg klein waren. Daarvoor was ik vele jaren met veel plezier leiding op het kinderkamp.
In het dagelijks leven ben ik verpleegkundige en secretaresse op een verpleegafdeling in het ziekenhuis.
Het blijft geweldig om een week op te trekken met de kinderen. De kinderen te vertellen van de ongelofelijk grote liefde die God voor ons heeft.
We gaan er een geweldige week van maken. Ik heb er zin in!

Renny van der Sleen

Hoi,
Ik ben Renny, 41 jaar, getrouwd met Bert en moeder van 4 kinderen: Yael, Sara, Ezra en Lize. Ik werk als docent Engels op een middelbare school. Samen met het keukenteam ga ik op het kinderkamp zorgen voor het eten, drinken en al het lekkers tussendoor. Dus je kan mij vooral vinden in de keuken. Maar het mooiste aan het kamp is dat andere eten: lezen in het Woord van God zodat je mag groeien in het kennen van Hem! Ik hoop je te zien op kamp!