Direct opgeven

Gegevens
Kalender (dd-mm-jjjj) 
Niet verplicht, wel erg handig!
Heb je geen emailadres, vul dan dat van één van je ouder(s)/verzorgende(n) in
Niet verplicht, wel erg handig!
Activiteiten 2018
Met de bus naar kamp!

Het kan heel voordelig zijn om met de bus te reizen! Om een idee te krijgen van de autokosten van De Meern naar kamp vice versa (je rijdt als ouder immers ook weer terug): 2 x 200 km x € 0,19 = € 38,00. Het scheelt bovendien ruim 4 uur. Natuurlijk moet uw kind er wel 'aan toe' zijn om al vanaf De Meern samen met andere kampers te reizen. Wij zorgen er in ieder geval voor dat er ook leiding van de kampen meereist en dat het een gezellige reis wordt!
Afhankelijk van het aantal busreizigers kan het uiteindelijke bedrag wat lager komen te liggen. De factuur voor de buskosten wordt ca. 3 weken voor aanvang van het kamp aan u verstuurd.

Opmerkingen
Herziene Statenvertaling

Tijdens onze activiteiten gebruiken wij de Herziene Statenvertaling (HSV). Als je deze hebt, neem hem dan mee. Heb je er geen één, dan kun je via Everread Uitgevers er één aanschaffen, waarbij je maar liefst € 15,00 korting krijgt! Ga daarvoor naar de site van Everread en zet tijdens het bestelproces bij 'Opmerkingen': Aktieradius. Dan wordt deze korting berekend op de definitieve rekening die je bij de Bijbel krijgt. Je ontvangt de Bijbel bij aanvang van de activiteit waarvoor je je hebt opgegeven. Wil je je Bijbel eerder ontvangen, vermeld dit dan ook bij 'Opmerkingen'. Houd er dan wel rekening mee dat er verzendkosten bij komen (€ 6,95).