Jeugdweek 2023

Hallo allemaal!

Wat leuk dat je op de site van Aktieradius kijkt bij de jeugdkampen! Komende zomer vindt de jeugdweek plaats van zaterdag 22 t/m vrijdag 28 juli.
We zijn alweer druk bezig met de voorbereidingen voor het zomerkamp. We hebben een prachtige locatie in Hattem gevonden middenin het bos. Je kunt uiteraard ook even op de site gaan kijken: http://zandkreek.nl/

Zoals je op de onderste foto ziet, ligt er een mooi openluchttheater pal naast het gebouw. Krijg je al ideeën om ons te vermaken met jouw talenten? Grijp dan zeker deze kans!
We willen er weer een mooi kamp van maken, waarin ruimte is voor ontspanning, leuke activiteiten, gezellig samenzijn en uiteraard ook voor Bijbelstudies en verdieping tijdens bijvoorbeeld de 'Stille tijd'.

Lijkt het jou ook leuk om een week door te brengen met leeftijdgenoten en met elkaar te onderzoeken wat de Bijbel ons te vertellen heeft? Geef je dan snel op voor het jeugdkamp als je 15-19 jaar oud bent.

Zaterdag 17 juni hebben we voor de jeugd een BBQ georganiseerd, zodat iedereen elkaar weer even kan zien. Uiteraard is het ook een leuke gelegenheid om alvast wat mensen te leren kennen van het zomerkamp! 

Je bent vanaf 16:00 uur van harte uitgenodigd bij Kelderskamp 21 te Putten. Het gezamenlijke samenzijn zal tot ongeveer 21:00 uur duren.
Voor een aantal geldt dat zij blijven totdat de ouders met broertjes en/of zusjes weer terug zijn van de juniorenbijeenkomst die in Woerden plaatsvindt.
Iedereen is uiteraard van harte welkom om ook zo lang te blijven.

Als bijdrage zullen we op de dag zelf een ‘fooienpot’ neerzetten. Je kan dan zelf bepalen hoeveel ‘fooi’ je de bediening geeft.

We hopen dat jij er de 17e ook bij bent! Je kunt je opgeven via https://www.aktieradius.nl/contact

Hopelijk tot dan en anders tot 22 juli.
Hartelijke groeten van het jeugdteam!  

Datum zomerweek: zaterdag 22 juli t/m vrijdag 28 juli 2023
Plaats: Hattem
Prijs: € 285,00