Jeugdweek 2023

Verslag zomerweek 2023

Het moment dat we aankomen bij de accommodatie begint het kamp echt! Als leiding zijn we er een paar uur eerder voordat jullie komen, we drinken even koffie met elkaar en dan gaan we aan de slag. Versieren, kamerindeling, binnen en buiten gezellig aan kleden, boodschappen uitladen, koffie en thee zetten voor de ouders, soep op zetten (alles vers) en dan komen de eerste deelnemers ...
De week en de acco is gevuld met leven, lachen en samenzijn. Elke dag starten we sowieso met stille tijd, daarna een heerlijke brunch en dan studie. Of als we een dag weggaan, maken we ons klaar, en vertrekken naar de plaats van actie. Terug in het kamp is het tijd voor de maaltijd en het corvee, genoeg vrije tijd om vervolgens aan de avondstudie en het avondprogramma te beginnen.
De stille tijd bestaat uit het lezen en overdenken met elkaar van Gods Woord, in kleine groepen kun je daar van gedachten wisselen. Kopje koffie of thee mee en uiteraard een stuk ontbijtkoek erbij. De rust is even teruggekeerd ...

De studies zijn een vast terugkerend element in de jeugdweek, het thema is altijd gerelateerd aan het thema van de week. We proberen jullie iets te leren vanuit Gods Woord, maar bovenal dat je een levende relatie met Hem mag hebben.
We hebben in de jeugdweek gekozen voor brunch zodat, we met een vol programma, lekker veel tijd hebben voor leuke dingen. En voordeel: maar 2 keer afwassen op een dag!
De activiteiten van deze week waren: klompvaren, waterskiën, Alleskunner, boys and girls night, overleven in de natuur, barbecue, en een geweldige Bonte avond met diner in stijl.

We hopen dat je zo een beetje een idee hebt van waarom jij het leuk gaat vinden tijdens de Aktieradius-Jeugdweek!
Komend jaar gaan we naar Duitsland, vlakbij de accommodatie zijn voldoende activiteiten om met elkaar een geweldige week te hebben. We zien er al naar uit en onze voorbereidingen zijn in volle gang om er weer een leuke gezellige mooie week van te maken.