Leiding Kinderkamp 2019

Bert van der Sleen

Hallo! Ik ben Bert van der Sleen, 34 jaar, en ik ga al heel wat jaren mee met het kinderkamp. Ik ben getrouwd en ik heb drie kinderen. In het dagelijks leven werk ik als verpleegkundige.
Samen met de andere leiding zijn we het kamp al druk aan het voorbereiden. We hebben hele leuke ideeën! We gaan een leuk kamp beleven.

Tot op het kamp!

Coen Withoff

Ik ben Coen Withoff, 36 jaar oud, en ik woon in Nieuw-Buinen (Drenthe). Ik heb ongeveer 7 jaar lang op ‘gewone’ basisscholen lesgegeven. Jammer genoeg had ik er steeds minder plezier in om meester te zijn. Dat kwam doordat er steeds minder tijd was om te doen wat ik leuk vond op school. Intussen heb ik het alweer 6 jaar helemaal naar mijn zin op een sociocratische school in Nieuw-Buinen, voor leerlingen van 4 t/m 18 jaar. Een wat?! Misschien moet je dat even Googelen. Verder heb ik een bedrijfje in alles wat te maken heeft met film en video. Zo geef ik bijvoorbeeld ook filmles aan kinderen!
Dit is het 4e jaar dat ik mee ga op kinderkamp. Ik heb weer veel zin in het kamp, en jij hopelijk ook! Zien we elkaar daar? Dan tot gauw!

Esther Ekhart

Mijn naam is Esther Ekhart, 27 jaar, en in het dagelijks leven werk ik met heel veel plezier als logopedist binnen de gehandicaptenzorg. Komend jaar ga ik alweer voor de 10e keer mee als leiding. Als kind ben ik zelf ook altijd mee geweest op kamp en ik vond het geweldig. Dat is één van de redenen voor mij om nu zelf als leiding mee te gaan. We gaan er een super gezellige, muzikale, leerzame, leuke en sportieve week van maken en bovenal samen met jou het Woord van God ontdekken. Ik heb er zin in, tot op kamp!

Judith Jansen

Ik ben Judith Jansen, 20 jaar oud. Ik studeer Agrarisch Ondernemerschap Tuin- en Akkerbouw in Dronten. Naast mijn school help ik thuis veel op de boerderij met de akkerbouw en kippen. Als kind ben ik ook naar het kinderkamp geweest. Dit jaar ga ik voor het derde jaar mee als leiding. Ik heb er weer heel veel zin in.

Tot op kamp!

Judith van der Sleen

Hé, jij daar! Wat leuk dat je kijkt op onze Aktieradius-site! Ik ben Judith van der Sleen en ik ben 22 jaar oud. Ik ben in het dagelijks leven tandartsassistente. Verder ben ik al 8 keer tante en vind ik het heel gezellig om bij mijn neefjes en nichtjes te zijn. Lijkt het je leuk om mee te gaan naar een gaaf kinderkamp?
Ik ga voor de vierde keer mee als leiding. Als kind ging ik zelf ook altijd mee en dat vond ik geweldig! Om zelf iets te vertellen over God aan jullie, vind ik dan ook echt een voorrecht!

Leuke spellen doen, creatief bezig zijn, een potje voetballen of volleyballen, lezen, lekker zingen, muziek maken en uit de Bijbel lezen. Dat gaan we allemaal doen deze zomer. Ik heb er heel erg veel zin in! Ik hoop jou dan ook te zien.

Junus Manuputtij

Hallo, mijn naam is Junus (spreek uit: Joenoes) en ik ben getrouwd met Els. Wij hebben 3 kinderen die ook allemaal meegaan met de Aktieradiuskampen.

Zelf ben ik van jongs af aan, 11 jaar lang, ook mee geweest met de Aktieradiuskampen. Ik vind het heel leuk dat ik weer als leiding mee ga dit jaar. We gaan er een geweldige week van maken!

Margriet Rozema

Hee, ik ben Margriet Rozema, en ik vind het superleuk om weer mee te gaan als leiding op kinderkamp! Mijn favoriete kleur is blauw of geel maar soms ook groen, ik vind het niet erg om buiten te slapen en ooit hoop ik dat ik in het buitenland mensen mag helpen om een beter leven op te bouwen. Kinderkamp is de ideale plek om samen God beter te leren kennen, maar ook om samen spellen te doen, samen te knutselen, of gewoon lekker touwtje te springen. Ik vind het leuk om samen te tekenen, leuke foto’s te maken of om een potje te voetballen/volleyballen. Ik heb er weer zin in, jij ook?

Mirjam Haverkamp

Hoi allemaal,

Mijn naam is Mirjam en ik ga voor de 4e keer mee als leiding. Ik ben viooljuf en geef regelmatig concerten. Ik vind het super om met kinderen te werken op welke manier dan ook. Ik hou van creatieve dingen, schilderen, dingen ontwerpen en zelf maken. Ik hoop dit ook weer te kunnen doen op kinderkamp! Ik verheug mij op een geweldige week rondom de Bijbel en op heel veel plezier met jullie. Ook ben ik moeder van drie prachtige kinderen.

Paulien van der Sleen

Mijn naam is Paulien van der Sleen, ik ben 20 jaar. Ik zit nu in het derde jaar van de opleiding verpleegkunde in Zwolle. In het dagelijks leven pas ik veel op de kinderen van mijn zus en werk ik in een verzorgingstehuis. Als kind ben ik zelf erg vaak mee geweest op het kinderkamp. Dit wordt nu mijn eerste jaar als leiding. Ik heb veel zin om er een gezellig en leerzame week van te maken! Tot op kamp!

Petra Paas

Mijn naam is Petra Paas. Ik ben 39 jaar. Ik ben getrouwd met Robert (hij gaat ook mee op kamp) en samen hebben we drie zonen. De jongste twee gaan ook mee op kinderkamp.

Ik ga al een aantal jaren mee als kampleiding en ook dit jaar heb ik er weer zin in!

Samen met Esther ga ik (weer) voor jullie koken! We gaan ons best doen om het zo lekker mogelijk te maken voor iedereen! En als er toch iets bij zit wat je echt niet lekker vindt? Nou, dan is er altijd wel een oplossing hoor! Het komt altijd wel goed.

Mijn hobby's zijn paardrijden, zingen, bloemschikken, creatief bezig zijn met van alles en nog wat, lezen en koken. Ik zie er nu al naar uit om samen met jullie mooie creawerkjes te maken en om voor jullie te gaan koken! Ik hoop dat jij ook zin hebt in een toffe kampweek en dat jij je snel zult opgeven via Aktieradius! Tot dan!

Reitse Keizer

Mijn naam is Reitse Keizer, 25 jaar oud en deze zomer net klaar met mijn studie Economic Geography. Dit jaar ga ik voor de eerste keer mee als leiding. Vroeger ben ik als kind mee geweest met kinderkamp en heb het altijd erg naar mijn zin gehad! Ik vind het daarom ook heel erg leuk om nu als leiding mee te gaan! We hebben allerlei leuke activiteiten bedacht, maar die houden we nog even geheim. Ik heb er heel veel zin in! Tot gauw!

Riejanne van der Knaap

Riejanne van der Knaap is mijn naam, ik ben 37 jaar. In het dagelijks leven ben ik verpleegkundige in een ziekenhuis in Gouda. Inmiddels ga ik al meer dan 15 jaar mee als leiding op het kinderkamp. Nog steeds met veel plezier.
Ik vertel graag verhalen, maar een mooi bosspel vind ik ook geweldig!

Dit jaar gaat mijn man Walter ook mee, voor het eerst. We hebben een dochter en ik ben zwanger van de tweede. Onze dochter gaat ook mee op kamp.

We gaan er weer een mooie week van maken. Met veel activiteiten.

Een week waarin God centraal zal staan! Ik heb er al heel veel zin en ik hoop jullie ook.

Robert Paas

Hallo kids! Als leiding van het Aktieradius-kinderkamp zal ik mij ook dit jaar weer even voorstellen. De kids die vaker mee zijn geweest, kennen mij misschien nog wel. Die lange man die zo enorm fanatiek was met volleyballen, veldspellen en natuurlijk het buikschuiven ... Ik ben Robert Paas. Vader van 3 zoons, die ook weer héél veel zin hebben. Tevens gaat mijn vrouw dit jaar ook weer mee, Petra, die haar kookkunsten wederom op jullie zal testen.

Al heel veel jaren ga ik met veel plezier mee als leiding van het kinderkamp. Elke keer weer geniet ik van deze week. Vooral als je ziet dat de kids zo enorm veel plezier hebben. Ook leuk zijn de samenkomsten 's morgens als we met elkaar zingen en dan lekker relaxed aan de crea. Niet te vergeten natuurlijk overdag met elkaar de kilometerslange speurtochten lopen, spelletjes doen op het veld en ... 's avonds de spannende kampverhalen of het bos nog even in voor een avondspel.

Kortom, ik heb er veel héél veel zin in en misschien zie ik jou dit jaar ook op het kinderkamp. Met een spannend nieuw thema ...

Walter van der Knaap

Hallo!

Mijn naam is Walter van der Knaap en ik ga dit jaar voor het eerst mee op kamp. Samen met mijn vrouw Riejanne. We hebben een dochter en in september verwachten we ons tweede kindje.

In het dagelijks leven werk ik bij een woningbouwvereniging. Ik hou van spelletjes doen en lekker creatief bezig zijn. Ik heb heel veel zin om met jullie een mooie week te beleven.