Leiding Juniorenkamp 2019

Marie-Anne van der Ent

Ik ben Marie-Anne en ik geniet altijd enorm van iedereen die meegaat op Juniorenkamp, dus ook van jou! Het is supergaaf om elkaar te bemoedigen om in je dagelijks leven vol te houden als gelovige. Om met elkaar Bijbelstudie en stille tijd te doen. En te zien dat God jou alles heeft gegeven om echt te kunnen LEVEN.

Natuurlijk doen we ook veel coole activiteiten, gave spellen en hebben we veel lol.
Als nieuwkomer zul je je snel thuis voelen bij nieuwe vrienden en vriendinnen en natuurlijk bij de toffe leiding.
Kijk snel hieronder wie dat nog meer zijn.

See you soon!  😎

Ina Mol

Hoi, hoi,

Mijn naam is Ina Mol en ik ben 56 jaar oud. Woon samen met mijn dochter Lotte van 14 en onze 2 honden (schapendoesjes) in Wezep.

Als kind ging ik al met de Aktieradiuskampen mee. Heb vele jaren als leiding mee mogen werken in de kinder-/junioren- en jeugdkampen. Dit jaar mag ik voor jullie & de leiding gaan koken. Ik zie er enorm naar uit.

Ik werk als administratief medewerker DIV bij de Gemeente Oldebroek en daarnaast heb ik nog mijn eigen schoonheidssalon. Ik hou van wandelen met de honden, creatief bezig zijn, lezen en leuke dingen doen met mijn dochter.

Nu we met elkaar druk zijn met de voorbereidingen, zie ik nog meer uit naar komende zomer om samen met jullie er een fantastische week van te maken. Tot dan!

Janneke Jansen

Hoi! Ik ben Janneke Jansen, ik ben 23 jaar oud en getrouwd met Niels, hij gaat dit jaar ook mee op kamp! Ik werk in het dagelijks leven als onderwijsassistent en ben van plan om na deze zomer te starten met een nieuwe opleiding: de pabo. Ik heb mijn Social Work (SPH) diploma al op zak, maar wil toch graag doorleren voor juf.
Het mooie aan kamp vind ik dat er veel ruimte is om met elkaar te praten over ons geloof en om samen de Bijbel beter te leren begrijpen. Ik ben zelf ook mee geweest als junioor en heb veel gehad aan de gesprekken en de studies. Daarnaast doen we ook veel toffe activiteiten, wat zo’n week extra gaaf maakt! Ik heb er weer veel zin in!

Jorien Hamming

Ik ben Jorien Hamming, 27 jaar en ik werk op het Congresbureau van de KNMT (beroepsvereniging voor tandartsen). Ik organiseer heel veel leuke en leerzame evenementen voor mijn werk en wilde dit jaar graag meehelpen en -denken voor het Juniorenkamp. Vanaf mijn 13e ben ik mee geweest met de kampen van Aktieradius en hier kijk ik met een supergoed gevoel op terug. Ik heb er zelfs mijn beste vriendinnen aan over gehouden :D. Je kunt mij altijd verleiden tot een potje voetbal, liedjes zingen, dansjes te bedenken of spelletjes te spelen ...  Ik kijk enorm uit om dit jaar leiding te zijn van jullie om samen mooie herinneringen te maken en ons geloof in God te verdiepen. Een tipje van de sluier: het wordt een leerzame, supergezellige en actieve week! Ik heb er zin in, jij ook? :).

Laurens Keizer

Hoi! Ik ben Laurens en ik ben 23 jaar. Normaal studeer ik geschiedenis maar in de zomer doe ik wat veel leukers. Dan ga ik namelijk mee met het kamp! Ik kijk er naar uit om er weer een gezellige week van te maken, vol met sporten spellen en het maken van vrienden. Natuurlijk hebben we ook nog wat verrassingen voor jullie, maar wat die zijn, zie je vanzelf als je meegaat! Ik heb er in ieder geval veel zin in, en ik hoop jij ook.

Tot snel!

Niels Jansen

Hé! Ik ben Niels Jansen, 24 jaar en woon in het altijd zonnige Ommen. Ik heb de studie SPH (Social Work) gevolgd en werk nu als ambulant begeleider. Dat betekent dat ik bij de jongeren thuis kom; samen kijken we dan waar we aan kunnen werken. Dit jaar ga ik voor het eerst mee op kamp, Janneke (mijn vrouw sinds een jaar 😊) was er zo enthousiast over, dat ik het ook wil meemaken! Ik heb er zin in, jij ook?

Romy van 't Spijker

Hoi hoi,

Ik ben Romy van ’t Spijker en ik ga al heel wat jaartjes mee op kamp, maar dit is mijn eerste jaar als leiding. Ik kom uit Boskoop, maar ik woon op kamers in Tilburg waar ik leraar geschiedenis studeer. Verder ben ik fanatiek formule 1 fan en hou ik erg van series kijken en lezen. Ik heb heel veel zin in kamp en we gaan er een mooie en leerzame week van maken!

Sadrach Manuputtij

Hallootjes!

Ik ben Sadrach Manuputtij. Ik ben zo’n echt Aktieradiuskampfeestbeest! Je weet wel, zo iemand die verslaafd lijkt aan de kampen van Aktieradius.

Toen ik 7 jaar was ging ik voor het eerst naar een kinderkamp van Aktieradius. De jaren daarna ben ik elke zomer naar een Aktieradiuskamp gegaan! Eerst verschillende kinderkampen, aansluitend de juniorenkampen en daarna de jeugdweken. Toen ik mij te oud voelde voor de jeugdkampen, ben ik weer teruggegaan naar het kinderkamp. Uhhh als leiding natuurlijk! Na 5 jaar kinderkamp heb ik de overstap naar de junioren gemaakt. Na 13 jaar leiding op de juniorenkampen ben ik er 7 jaar tussenuit geweest om meer tijd te besteden aan ons jonge gezin met 3 zonen. Maar nu onze 2e zoon ook bijna de kamp-gerechtigde leeftijd heeft bereikt, werd ik gelukkig gevraagd of ik weer zin heb om mee te gaan op kamp.

En jij kan vast wel raden wat mijn antwoord daarop was!

En jij kan nu ook vast wel uitrekenen hoe jong ik ben. 😉

Simeon Sijbesma

Mijn naam is Simeon Sijbesma, ik ben 20 jaar oud. Ik ben bijna klaar met mijn opleiding werktuigbouwkunde en ga binnenkort aan het werk als machinebouwer in de RVS (roest vast staal).

Ik ga al jaren mee met Aktieradius, van kinderkamp tot junioren- en jeugdkamp. Dit is mijn tweede jaar als leiding. Op deze leerzame en gezellige kampen heb ik veel mogen leren over God en ik heb er vrienden voor het leven gemaakt. Dit jaar gaan we er met zijn allen weer was moois van maken!

Ga je ook mee? Dan zie ik je daar!