Juniorenkamp 2020

Houd je van (check):

✅ Gave en gekke aktiviteiten?
✅ Nieuwe vrienden maken bij wie je jezelf kunt zijn?
✅ Nadenken over het geweldige plan van God?
✅ Met leeftijdgenoten 'gewoon' kunnen praten over de Bijbel?
✅ Lol hebben met leiding die er voor je is?

Ga dan met ons mee!

Van zaterdag 18 t/m vrijdag 24 juli 2020 zitten we in 'De Bovenberg' in Markelo (Twente). Een toffe locatie met veel ruimte en zelfs een zwemvijver!

Het thema is nog niet bekend maar dat je een overwinnaar bent is zeker 🏆 
Tot dan! 😉 - Aanmelden kan hier (graag doen vóór 4 juli 2020!)

Leeftijd: Voortgezet onderwijs t/m 15 jaar - De deelnameprijs bedraagt € 185,00.

Impressie junioren-najaarsweekend
Lees, om een idee te krijgen van het kamp, het verslag van het junioren-najaarsweekend in Wekerom:

Het thema voor dit weekend was: Be Different. Als je God kent, ken je Iemand die veel anderen (nog) niet kennen. Dat maakt je 'different'. Maar hoe dan precies?! Wat is het verschil? En wat niet? We hebben met elkaar in de Bijbel onderzocht hoe gaaf het is om different te zijn.
Be Different was ook de rode draad in de stille tijd.

Vrijdagavond werden de junioren (33) gebracht. De leiding stond klaar om de junioren een warm welkom te heten. In de keuken stond voor de junioren en hun 'brengers' koffie, thee, limonade en vers gebakken cake en kruidkoek klaar. Daarna was de officiële opening en voorstelronde met aansluitend het mega leuke openingsspel. Natuurlijk gingen we een nachtspel spelen. Na terugkomst stond er een broodje knakworst en warme chocolademelk op iedereen te wachten. Hierna ging iedereen als een speer naar boven om zicht klaar te maken om naar bed te gaan. Maar niet zonder Candlelight natuurlijk! Het afsluiten van de dag was met gebed op de slaapzalen.

Zaterdag: Wakker worden met Aktieradio! Wie wil dit nu niet? De dag begonnen met de stille tijd. Tijdens het ontbijt mocht iedereen zijn/haar lunchpakket klaar maken voor ons dagje uit. Dit keer gingen wij naar het bouldercentrum in Arnhem om te boulderen (klimmen). Geweldig om te zien en te doen natuurlijk! Zo te horen hadden veel junioren en leiding last van spierpijn in de armen!💪 Hierna hadden de junioren vrije tijd in het winkelcentrum Kroonenburg. 's Avonds hebben we gegourmet! Wat een feestje was dit! Het was super gezellig en lekker! Het gourmetten werd afgesloten met een overheerlijk toetje: ijs, chocolademousse, dessertsaus en slagroom! De studie deze zaterdagavond ging over de Bijbelse tijdlijn. De dag sloten wij af met Candlelight en met gebed op de slaapzalen.

Zondag: Ook vandaag werden we met Aktieradio wakker gemaakt! Dit is zo fijn wakker worden! De zondag begonnen we met de stille tijd. Na het ontbijt alvast inpakken en alles netjes maken. De laatste studie met elkaar beleven. Na het lunchbuffet gingen we met elkaar Jachtseizoen in Ede spelen. Leuke afsluiter! Met fanatieke leiding en junioren! Tja en toen was het alweer tijd om afscheid te nemen. Nog een gezamenlijke afsluiting en een laatste groepsfoto om vervolgens te wachten totdat de eersten werden opgehaald.

Wat hebben we een fantastisch weekend met elkaar gehad! Een weekend waarin we samen de Bijbel mochten lezen, samen naar de studies luisteren, samen zingen, samen eten, samen slapen, samen leuke dingen doen, luisteren naar elkaar, omzien naar elkaar etc. Zo waardevol! Dankbaar dat wij als leiding dit mogen en kunnen doen voor de junioren.

Jouw/onze hoop is het evangelie, de blijde boodschap dat je door genade, dat is voor niets, helemaal gratis, door God bent gerechtvaardigd in Christus! Als dat niet different is ...!!