Juniorenkamp 2018

Voor een actieve week met interessante uitdagingen moet je echt naar het juniorenkamp. Ga samen met je leeftijdsgenoten en de leiding ontdekken wat het geloof voor jou te betekenen heeft. Met preken waarbij je tips en trics krijgt voor je geloof. We zingen en maken muziek en er zijn workshops die serieuze en creatieve dingen combineren.

Het Juniorenkamp begint op zaterdag 21 juli en eindigt op vrijdag 27 juli. Het kamp wordt gehouden in Ransdaal en kost € 167,50.

Ook is er de mogelijkheid om heen en/of terug met een bus te reizen die daarvoor speciaal voor Aktieradius is ingehuurd! Eigenlijk begint je kamp dan gewoon al een paar uur eerder! De prijs daarvan is € 18,50 per enkele reis.

Thema: DOE NORMAAL

“Doe normaal!” is vast wel eens tegen je gezegd door je ouders of vrienden. Maar wat is normaal eigenlijk? Wat de één helemaal normaal vindt, is voor de ander abnormaal. Jij zit in een fase van je leven (jaja, de pubertijd ;)) waarop je ontdekt wat jij zelf normaal en belangrijk vindt. Dat kan wel eens botsen met wat je ouders van je verwachten. Maar hé... jij wil het zelf gaan ontdekken, je voelt je al bijna volwassen! 

God heeft het leven ontworpen en weet dus als geen ander wat normaal is. Hij wil laten zien hoe jouw leven mag worden zoals het is bedoelt. Geen leven met regels, wetten en leven in angst dat je het niet goed doet. Maar een leven vol vrijheid, liefde en zonder veroordeling. Je bent Gods kind, Hij wil niets liever dan dat je het leven gaat leven dat Hij heeft gegeven door Zijn Zoon Jezus Christus.  

Je kunt je hier opgeven!

Let op! Sta je al ingeschreven voor het kamp en wil je (toch nog) met de bus mee, maar heb je je daar niet voor opgegeven, neem dan contact op met ons kantoor (kantoor@morgenrood.nl of 0343 480450). Er is namelijk nog plek!