Juniorenkamp 2017

Een juniorenkamp is een vette vakantieweek samen met andere jongeren die ongeveer net zo oud zijn als jij, tussen de 12 en 15 jaar.  Er wordt gezorgd dat er toffe activiteiten op het programma staan. Zowel voor sportieve als creatieve uitdagingen wordt gezorgd! Het is een christelijk kamp! Dit betekent dat we veel met het geloof bezig zijn. We lezen met elkaar de Bijbel en denken daar met elkaar over na. Er zijn preken waarbij je tips en trics krijgt om je geloof te leven. We zingen liedjes en er zijn bijvoorbeeld workshops met verschillende thema’s die serieuze dingen samenbrengen met creatieve dingen.

Er gaat toffe leiding mee die in de eerste plaats heel gezellig is;). Ze willen er graag voor je zijn en denken mee in jouw situatie en vragen. En ze zijn allemaal jong geweest en kunnen uit eigen ervaring dingen met je delen hoe zij bepaalde dingen hebben gedaan en beleefd.

Het juniorenkamp wordt gehouden in de vet luxe kampeerboerderij ‘De Bosrand’ in Hellendoorn. Deze ligt midden in het bos dus een geweldige plek voor bijvoorbeeld (nacht)spellen en mountainbiken!

Wil je mee? Geef je dan vandaag nog op!

Twijfel je nog? Check dan onze Facebookpagina en zie voor jezelf hoe tof iedereen het heeft gehad en laat je overtuigen door de verhalen en foto’s!

Dit moet je weten:

Datum: Zaterdag 29 juli t/m vrijdag 4 augustus
Prijs: € 167,50
Locatie: ‘De Bosrand’ in Hellendoorn