Juniorenkamp 2015

Juniorenkamp - Een fantastische beleving

Het Juniorenkamp 2015 vond plaats van zaterdag 18 t/m vrijdag 24 juli in Markelo.

Deze vakantieweek werd georganiseerd voor tieners tussen de 12 en de 15 jaar. Tijdens die week kwamen er allerlei activiteiten aan bod. Van actief sporten, kanoën en mountainbiken tot relaxen aan een meertje en van lollige activiteiten tot serieuze onderdelen waarbij werd nagedacht over jouw leven in deze maatschappij.

Naast de vakantieweek in de zomer, organiseert Aktieradius twee keer per jaar een juniorenweekend. Deze weekenden vinden plaats in het voor- en najaar redelijk centraal in Nederland. De weekenden in het najaar zijn ook altijd een reunie van het zomerkamp. Het is super om elkaar weer terug te zien en de verhalen op te halen van het afgelopen kamp. Maar daarnaast zijn beide weekenden natuurlijk voor iedereen geweldig leuk om (weer) eens de sfeer te proeven van een juniorenactiviteit. Ook is het een ideale manier om eens vrienden mee te nemen en ze kennis te laten maken met Aktieradius.

Iedere deelnemer die nog niet eerder is meegeweest met een activiteit van Aktieradius, ontvangt een GRATIS Bijbel in de herziene Statenvertaling. Dit wordt mogelijk gemaakt door de vele giften die we ieder jaar weer mogen ontvangen van mensen die dit jeugdwerk een warm hart toedragen. Ook het jeugdwerk financieel steunen? Vul dan het steunformulier in op de website van Het Morgenrood.