Jeugdweekend

Terugblik jeugdweekend 22-24 april 2022

Wat hebben we een fijn jeugdweekend gehad met elkaar! Het Noord-Brabantse Bergeijk was dit keer the place to be. Heerlijk dat we na zo’n lange periode eindelijk weer eens met elkaar op kamp mochten gaan! Ondanks dat de jeugd vanuit heel Nederland kwam en lang niet iedereen elkaar kende, leek het net alsof we al jaren met elkaar optrokken! Het was super!

We hebben verschillende activiteiten met elkaar gedaan, zoals onder meer: 'speeddaten' (om elkaar een beetje te leren kennen), een gps-tocht, 'levend stratego' en 's avonds hebben we beide avonden genoten van een mooi kampvuur.

Uiteraard hebben we ook met elkaar aan Bijbelstudie (over het thema: 'De Rechterhand van God') gedaan en tijdens de 'Stille tijd' 's ochtends konden we hierover met elkaar in gesprek gaan. Het is mooi om te zien dat de jeugd Gods Woord met elkaar deelt en van elkaar leert! 

Wij hebben enorm veel zin in de zomervakantie waarin wij een hele week met jullie op kamp kunnen gaan! Lijkt het jou ook leuk om een week met leeftijdsgenoten op vakantie te gaan en daar, naast te genieten van verschillende activiteiten, ook met elkaar stil te staan bij Gods Woord? Geef je dan snel op voor deze week. Klik of tik hier voor meer informatie.

Hopelijk tot dan!